Skip to main content

WINETASTING + CHEESE OP 21 JUNI

Antwerp Powerchair Hockey Collective | WINETASTING + CHEESE OP 21 JUNI

DATUM:

21/06/2024

BEGINT OM:

19:00

LOCATIE:

Fort van Merksem

Event Timelines

1
🕖 VERLOOP VAN DE AVOND

Deuren open: 19:00 ∣ De winetasting zelf, door Steven van CENT'ANNI: 19:30 – 22:00 Besteltijd: 22:00 – 22:30 Deuren sluiten: 22:30

REGISTREER NU:

TYPE VAN TICKET: TICKET AANTAL PRIJS PER TICKET:
Volwassene
25.00
Jonger dan 18 jaar
12.00
HOEVEELHEID: TOTAAL:

Event FAQs

Wat is het doel van deze winetasting? Wat kan ik verwachten?

Het doel van de winetasting is tweeledig: ten eerste biedt het jou de gelegenheid om verschillende Italiaanse wijnen en olijfoliën van kleinere Italiaanse makers te proeven, nog voordat je beslissen om te kopen.


Ten tweede dient de winetasting als een aanvulling op onze wijnverkoop, die van 30 april tot 30 juni loopt. We organiseren de wijnverkoop om fondsen te werven voor onze vereniging en om onze missie verder te ondersteunen, zoals het organiseren van de allereerste ooit internationale powerchair hockey kamp.


Dus, door deel te nemen aan de winetasting, steun je niet alleen onze vereniging, maar kun je ook genieten van een avond vol heerlijke wijnen, olijfoliën en kazen.

Hoe ziet zo'n avond eruit?

Bij binnenkomst ontvang je jouw persoonlijke wijnproefblad. Terwijl de klok richting 19:30 uur tikt, maken we ons klaar om de zintuigen te verwennen met 9 unieke Italiaanse wijnen en 2 verrukkelijke olijfoliën.


Maar deze avond draait niet alleen om het proeven van voortreffelijke dranken; het is een uitnodiging om te genieten van gezelligheid en het ontmoeten van gelijkgestemde zielen die de liefde voor goed eten en drinken delen.


Terwijl je geniet van elke slok, elk gesprek en elke lach, heb je de kans om je eigen bevindingen en voorkeuren op je proefblad te noteren. Zo wordt het niet alleen een avond van ontdekkingen, maar ook een reis door jouw eigen smaakpalet. Na een avond vol verrassingen en nieuwe ontmoetingen sluiten we om 22:30 uur de deuren. Maar niet voordat je de kans hebt gehad om jouw favoriete wijnen en olijfoliën mee naar huis te nemen.

Ik ben BOB of minderjarig, kan ik ook komen?

Zelfs als je de aangewezen bestuurder bent of minderjarig, ben je van harte welkom om deel te nemen!


We hebben niet-alcoholische drankjes beschikbaar en zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van de heerlijke kazen aan tafel.

Waar zal dit event doorgaan?

Het event zal plaatsvinden in Gebouw A, dat zich bevindt in de nabijheid van het prachtige fort van Merksem.


Dit fort is een historische bezienswaardigheid in de omgeving, doordrenkt van verhalen uit het verleden en omgeven door groene ruimtes die perfect passen bij de sfeer van onze Italiaanse wijnen en olijfolie.


We hebben het grote witte gebouw in deze betoverende omgeving afgehuurd, waardoor je de gelegenheid hebt om te genieten van niet alleen een heerlijke proeverij, maar ook van de historische charme en schoonheid van deze locatie.

Is de locatie rolstoeltoegankelijk?

Als organisatoren die zelf allemaal rolstoelgebruikers zijn, staat toegankelijkheid hoog op onze prioriteitenlijst. We hebben ervoor gezorgd dat de locatie volledig rolstoeltoegankelijk is.


Je kunt er dus gerust op vertrouwen dat iedereen, ongeacht hun mobiliteitsbehoeften, volledig kan genieten van het evenement!

LOCATIE:

TOTALE ZITPLAATSEN: 160

DOOR: APHC VZW

  • Fort van Merksem
  • Fortsteenweg 120
  • Merksem
  • Antwerpen
  • 2170
  • België

EVENEMENT DETAILS

  • 21/06/2024 19:00   -   22:30
DEEL HET EVENT
VOEG TOE AAN JE AGENDA